Redactor

Ziua Nationala a Republicii Armenia la Bucuresti

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

ZiuaArmeniei_800_600

Luni, 21 septembrie, Republica Armenia a sarbatorit cea de a 18-a aniversare a declararii independentei fata de Uniunea Sovietica, Ziua Nationala. Cu aceasta ocazie E.S. Domnul Yeghishe Sargsyan, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Armenia în România a organizat o receptie oficiala ce a avut loc la Clubul Diplomatic din Bucuresti. La eveniment au participat numerosi oaspeti invitati, ambasadori si membri ai corpului diplomatic si ai organizatiilor internationale acreditate în România, reprezentanti ai Ministerului de Externe, ai Parlamentului României, personalitati si oameni de cultura precum si din mediul de afaceri, reprezentanti ai mass-mediei si nu în ultimul rînd membri de marca, clerici si laici ai comunitatii armene din toata tara.

În atmosfera distinsa din cadrul receptiei, ca un eveniment frumos, a fost si mini-spectacolul de dansuri traditionale armenesti oferit de ansamblul „Vartavar“ format din elevii scolii armenesti din Bucuresti, ce au încîntat prin prestatia lor invitatii prezenti.

A fost un moment extraordinar care ar fi trebuit sa le reamintesca tuturor celor prezenti si nu numai, armeni sau nearmeni, de importanta existentei si continuitatii Republicii Armenia. Cu speranta cu optimism, cu sentimentalism sau fara.

La multi ani, Armenia!