Mihai Stepan Cazazian

Yervand Margaryan Jazz Quartet….

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Yervand Margaryan Jazz Quartet

Yervand Margaryan Jazz Quartet va invita la Festivalul Strada Armeneasca! <3 ??? pagina de YouTube: https://www.youtube.com/user/yervandjazz/featured.youtube.com/user/yervandjazz/featured

Publicat? de Festivalul Strada Armeneasca pe Joi, 26 Iulie 2018

 

Yervand Margaryan Jazz Quartet

Yervand Margaryan a interpretat în mai mult de 60 de țări cu artiști precum Mishel Legrand (Franța), Igor Butman (Rusia), Ramon Flores (SUA), Charles Davis (SUA), Ziad Rahbani (Liban) și mulți alții. Margaryan a primit medalia și titlul de artist onorific al orașului Erevan. În prezent, Yervand Margaryan continuă să interpreteze și să înregistreze în diferite proiecte muzicale internaționale și nationale.

Pianistul cvartetului Nara Arakelyan este singura pianistă de jazz / femeie din Armenia.Talentul ei incredibil este apreciat atât în Armenia cât și peste hotare ??️ #hay5

Bateristul cvartetului Narek Khechumyan este unul dintre cei mai buni drummeri de jazz din Armenia. Performanțele sale se disting prin sensibilitate și groove.

Suren Zakharyan este unul dintre cei mai experimentați artisti din Armenia care canta la chitara bas #stradaarmeneasca

Cvartetul Jazz al lui Yervand Margaryan își va face propriile compoziții care sunt o combinație de jazz, fuziune și etno precum și propriile lor aranjamente de jazz ale unor compozitori armeni celebri precum Sayat-Nova și Komitas.