Mihai Stepan Cazazian

WORLD FOLK VISION / Marianna Gevorgyan (Armenia), interpretă la kanun se află în finala competiției

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Marianna Gevorgyan, interpretă la Kanun, se află în finala celebrului concurs internațional de muzică World Folk Vision. Cea care reprezintă culorile Armeniei le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o în călătoria ei pentru a ajunge în finala prestigiosului concurs internațional de muzică populară.

Oficialii World Folk Vision au laudat-o pe Marianna Gevorgyan pentru arta și calitățile ei de artistă la kanun, un instrument de coardă cunoscut pe scară largă în muzica tradițională armenească. Marianna Gevorgyan este marea speranță a kanun-ului armean, care a făcut astfel Armenia cunoscută pe scena muzicală internațională. La voturi au participat peste 16 milioane de internauți din 151 de țări. Din 18 iunie debutează finala la care se poate vota continuu, până pe 28 iunie. Utilizatorii de telefonie mobilă pot vota pentru Marianna Gevorgyan pe site-ul World Folk Vision votând pentru Armenia.

Marianna Gevorgyan va cânta la Kanun „Eshkhemed” din Sayat-Nova.
3.950 de muzicieni din 115 țări au participat la competiția World Folk Vision. 180 de reprezentanți din 60 de țări au fost selectați pentru semifinală.

Pentru a vota Marianna Gevorgyan (Armenia) accesați fila participanților din finală, faceți clic pe imaginea Mariannei Gevorgyan, înregistrați-vă cu numele ei și creați o parolă. Apoi votează (de la 0 la 10).

VOTAȚI MARIANNA GEVORGYAN !

http://worldfolk.vision/popular_vote/navigation_page/profile_2611.phtml