Mihai Stepan Cazazian

Vizita în România a președintelui Academiei Naționale de Științe a Armeniei

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

IMGP0244

Semnarea Acordului de colaborare ştiinţifică dintre Academia Română şi Academia Naţională de Ştiinţe a Armeniei

La invitația Academiei Române, președintele Academiei Naţionale de Ştiinţe a Armeniei, Acad. Radik Martirossian efectuează, în perioada 27-29 martie, o vizită la București însoțit de  domnul Gagik Evoian, Şeful Departamentului de Relaţii Externe.

Miercuri 27 martie în Sala Prezidiului Academiei Române a avut loc ceremonia de semnare a Acordului de colaborare ştiinţifică dintre Academia Română şi Academia Naţională de Ştiinţe a Armeniei. Documentul a fost semnat, din partea română, de  preşedintele Academiei Române, dl. Acad. Ionel Haiduc iar din partea armeană de Acad. Radik Martirossian. La ceremonie au participat Excelența Sa Hamlet Gasparian, Ambasador al Republicii Armenia în România, PS Episcop Datev Hagopian, Arhiepiscop al Bisericii Armene din România, deputatul Varujan Pambuccian, lider al Grupului Minorităților Naționale din Parlamentul României.

Programul Acad. Radik Martirossian mai cuprinde o vizită și întâlnire cu conducerea Institutului Naţional pentru Microtehnologie – Băneasa, vizită la Biblioteca Academiei, Muzeul Național de Istorie și la Arhivele Statului.

IMGP0249

 IMGP0247