Arhiepiscopia Armeana

Vizită de compasiune la Ambasada Siriei din București

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

          Pe data de 10 febriarie 2023, Preasfințitul Episcop Datev Hagopian, Întâistătătorul Arhiepiscopiei Armene din România, însoțit de dl. Moshekh Karagian a vizitat Ambasada Siriei la București, unde a transmis un mesaj de compasiune și solidaritate domnului Khaled Sharaf, Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei Siriei din București, pentru odihna sufletelor celori decedați în urma tragicului cutremur din data de 6 februarie 2023, totodată informându-l pe Excelența Sa, că în toate bisericile armene din lume, potrivit îndrumărilor Sanctității Sale Karekin al II-lea, se va organiza o colectă pentru ajutorarea comunităților armenești din Siria, care au fost afectate de cutremur, iar în cadrul slujbelor bisericești vor fi rostite rugăciuni de pomenire pentru cei adormiți și de grabnică însănătoșire pentru cei răniți. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să ne ferească de astfel de încercări.

            Totodata Preasfinția Sa a transmis și Sanctității Sale Sahak Mashalian, Patriarhul Armean al Constantinopolului și Preasfințitului Episcop Armash Nalbandian, Întâistătătorul Eparhiei Armene din Siria, mesaj de condoleanțe și solidaritate.

            Informăm pe cei care doresc să participe la această colectă, de strîngere de fonduri pentru comunitățile armenești din Siria, că pot dona bani în contul Arhiepiscopiei Bisericii Armene din România.

ARHIEPISCOPIA BISERICII ARMENE DIN ROMÂNIA

București str. Armenească nr. 9-11, sector 2

CIF RO 5325470

RO70PIRB4201706369001000 RON

FIRST BANK – SUCURSALA VICTORIA

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Armene din România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *