Mihai Stepan Cazazian

VARUJAN PAMBUCCIAN : Am obținut un nou mandat. Vă mulțumesc!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

varujan_pambuccian_55674500_71838100

Încă nu am rezultatul final, dar am trecut pragul electoral. Prezența scăzută la vot a făcut ca pragul să fie 40% din cel maxim. Am deja peste 4000 de voturi deci l-am trecut.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat și au avut încredere în lucruri dovedite în timp. Structura votului este echilibrată între votul etnic și cel din IT&C, spre deosebire de anii trecuți când votul era debalansat masiv în zona IT&C.

Cea mai mare dezamăgire a mea este legată de Iași, pentru că felul în care a pornit și a crescut industria acolo mi se datorează într-o măsură semnificativă și mie. Marea mea bucurie este legată de voturile din Cluj și, așa cum mă așteptam, din București și Timișoara. Nu pot să spun că sunt încântat de rezultat , dar fiecare rând de alegeri are PPDD-ul lui. Până acum mă ocolise. De data asta, a ronțăit din voturile mele. Oricum, am să trec peste dezamăgirea de moment și am să merg mai departe și voi duce proiectele mele înainte.

Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care m-au votat. Poate că fiind mai puțini ca în anii trecuți voi reuși să am o comunicare și mai bună cu ei și să le reprezint interesele în beneficiul tuturor, inclusiv al celor care de data asta au preferat să voteze speranțe în detrimentul unor lucruri pragmatice și certe.

2 Responses to VARUJAN PAMBUCCIAN : Am obținut un nou mandat. Vă mulțumesc!

 1. Karen Sebesi December 12, 2016 at 11:16 am

  BRAVO,VARUJAN!

  BRAVO TUTUROR DIN UAR SI NU NUMAI!
  LA MAI MARE!

 2. Gabriel December 12, 2016 at 12:04 pm

  Gabriel.
  Sper ca acum sa aveti o mai buna comunicare.
  V-am votat si acum doua mandate si v-am pus o intrebare pe blog sau ce aveati atunci, dar nu mi-ati raspuns niciodata, nici macar cu un link …, era vorba de neparticiparea dumneavoastra in mod voluntar la un anumit vot.
  Sa auzim de bine!