Mihai Stepan Cazazian

STATELE UNITE / Un designer armeano-american a trecut de la cusut rochii glamour la confecționarea măștilor

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Designerul armeano-american Pol Atteu a trecut de la confecționarea rochiilor pentru celebrități la confecționarea de măști, după închiderea multor afaceri la Los Angeles din cauza pandemiei Covid-19.

Pol Atteu a îmbrăcat o serie de vedete – de la primele doamne americane la celebrități de la Hollywood dar ușile buticului său, din centrul Beverly Hills s-au închis pentru prima dată în 27 de ani.

În timpul pandemiei, designerul crează măști pentru celebrități, angajați în sănătate și chiar pentru persoanele fără adăpost.

Măștile cu drapelul armean sunt la mare căutare. Designerul nu a fost niciodată în Armenia, dar speră să-și îndeplinească visul în viitor.

„M-am născut în Statele Unite și nu am fost niciodată în Armenia, dar am fost întotdeauna mândru că sunt armean. Armenii continuă să creeze oriunde s-ar afla “, a declarat el pentru Voice of America.

Pol Atteu spune că astăzi nu există covoare roșii și că sănătatea este prioritară.

Măștile sale cu drapelul american au fost livrate pentru prima dată la Casa Albă. Designerul este gata să furnizeze măști, cu steagul armenesc organizațiilor armene.