Mcrtici Baghdasarian

Trupa Heaven, invitată specială la Armenian Music Awards!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Succesul international al fetelor de la trupa Heaven nu mai este un mister pentru nimeni. “Sexy Girl” si “Party” sunt cele doua single-uri care le-au facut celebre in intreaga lume pe cele trei gratii autohtone.

Vineri dimineata Adina, Roxana si Aliana vor parasi Romania si se vor duce direct la Moscova, unde vor face un show de senzatie la Armenian Music Awards, eveniment ce are loc pe 7 aprilie. AMA –urile se afla deja la a 7 editie si se difuzeaza in peste 100 de tari, evenimentul avand loc intr-o sala cu peste 12.000 de locuri.
Romancele sunt invitatele speciale ale serii si vor interpreta doua piese la cererea organizatorilor. De asemenea fetele vor urca pe scena si pentru a inmana un premiu special.
“Invitatia pentru AMA-uri a venit chiar de ziua mea si a fost cel mai frumos cadou! Este pentru prima daca cand vom canta in Moscova! ” a declarat Adina.

Single-ul “Sexy Girl” a fost in fruntea clasamentelor in tari precum Rusia, Cipru, Turcia, Egipt, iar acest lucru le-a propulsat pe fetele de la trupa Heaven in atentia presei internationale. Cel mai recent single “Party” se bucura si el de success, piesa fiind licentiata in foarte multe tari din Europa.

bravonet.ro

interview OGAE Armenia