Mihai Stepan Cazazian

TELEVIZIUNE / “Barev erkir” o echipă mică, dar plină de entuziasm

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Armine Tshagharyan

Când începi ceva trebuie să pui suflet în acel lucru. La televiziunea Erkir media de multă vreme se transmite emisiunea de dimineaţă Barev erkir, însă de aproape un an formatul s-a schimbat şi au fost introduse rubrici noi transmite în zilele de weekend la ora 10:45 (ora Armeniei). Iată ce ne-au declarat despre această emisiune  câțiva din realizatori :

Armine Tshagharyanrealizatoarea emisiunii Barev erkir.

Emisiunea Barev erkir are ca scop de a crea un orizont nouă și știri pozitive, deoarece astăzi societatea este bombardată de ştiri politice și sociale negative. Totuşi există acea latură pozitivă, care poate să apropie oamenii şi să-i vindece.  În parcursul emisiunii prezentăm diverse noutăţi interesante, originale, precum şi reportaje de scurtă durată. Sunt bucuroasă că echipa noastră este energică, creativă și temeinică. De altfel ar fi imposibil să creăm un proiect mare cu o echipă mică, deşi solidă.

Elena Chobanyan jurnalistă, realizatoare şi autoarea rubricii HipokratiaElena-Hipokratia

De multă vreme planificam să pregătesc o emisiune de ştiinţă şi până la urmă s-a născut emisiunea Hipokratia, care vorbeşte despre medicină, psihologie şi mistică, şi are scopul de a ajuta oamenii să se informeze şi să-si păstreze sănătatea.

lilit.jpeg

Lili Yeritsyanrealizatoarea şi autoarea rubricii Kinogradaran

Ideea rubricii Kinogradaran (Biblioteca de cinema) era de mult şi sunt bucuroasă că am putut s-o realizăm în cadrul emisiunii Barev erkir. Cred că acest proiect este un prilej pentru a viziona cele mai bune filme în zilele de odihnă. În curând în Kinogradaran vom face referiri şi la filmele armeneşti.

 

Sate Hovakimyanjurnalistă, emisiunea Barev erkirSate Hovakimyan

În afară de organizarea şi pregătirea materialelor de televiziune despre cele mai interesante evenimente din domeniul culturii armenesti, lucrez asupra unei noi pagini ce se numeşte Amur yntaniq.

 

 

 

Sargis Bazinyan – realizatorul rubricii Sport și autoapărare

Prin paginea Sport şi autoapărare promovăm o viață sănătoasă și informămSargis Bazinyan telespectatorii cum să se apere şi să trăiăscă o viaţa sănătoasă.

 

LusineLusine Avagyan – producător şi jurnalist al emisiunii Barev erkir

Responsabilitatea mea constă în organizarea emisiunii Barev erkir, a invita persoanele cele mai cunoscute şi interesante din Armenia şi a crea o atmosferă pozitivă telespectatorilor.

Barev erkir!