Mihai Stepan Cazazian

TELETHON 2011 pentru Armenia

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Fondul Armenia ( pentru cei care nu stiu) este o organizatie neguvernamentala cu sediul la Erevan si cu filiale in mai multe tari , de regula unde diaspora armeneasca este cat de cat numeroasa;fondul Armenia colecteaza fonduri pentru proiecte de infrastructura destinate dezvoltarii Republicii Armenia si Nagorno Karabakh -respectiv construirea sau renovarea de drumuri , spitale , scoli , sisteme de irigatie, conducte de gaze , etc. ( mai multe despre activitatea fondului gasiti in Ararat si pe site-ul fondului- www.himnadram.org).
Filiala din Romania va indeamna sa participati la manifestarea de varf a Fondului Armenia – teledonul – care va avea loc anul acesta pe 24.11.2011la Los Angeles .Ca de obicei , spectacolul va prilejui anuntarea de catre armenii si prietenii lor de pretutindeni a donatiilor avute in vedere a fi efectuate catre fond. Spectacolul este transmis in toata lumea prin intermediul televiziunii prin cablu ,prin satelit sau prin internet.In aceasta faza nu se pune problema platii ( daca se executa si plata donatiei cu atat mai bine) dar se solicita de catre fond transmiterea listelor de promisiuni de donatii care vor fi afisate in timpul spectacolului pe burtiera ecranelor de televizor.
Prin urmare , am rugamintea ca in urmatoarele zile 7-8 zile sa ma anuntati despre intentiile de a efectua donatii, prin telefon la 0726.666827 sau prin posta electronica la ghaciaturian@gmail.com ; despre plata putem discuta si mai tarziu-anul trecut plata s-a efectuat pe mai multe canale si anume la sediile filialelor U.A.R., la parohii si la ambasada.
Va multumesc anticipat si astept inscrierile.
Mentionez ca anul trecut s-au strans cca. 16.000 USD si ca important este sa participi si nu cantitatea de bani care se doneaza.

 Garabet HACIATURIA

Director pentru România al Fondului Armenia

“HAYASTAN” ALL ARMENIAN FUND | www.himnadram.org| Rural and Infrastructure Development Projects in A

www.himnadram.org