Redactor

Telemaratonul Fundatiei Armenia

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Comunicat

Stimati compatrioti,

Peste putin timp, pe 25 noiembrie a.c., va avea loc la Los Angeles Telemaratonul (teledonul) anual editia 2010 al Fundatiei Armenia; Telemaratonul se va transmite prin satelit in toata lumea. Durata Telemaratonului este de 12 ore, de la ora 18.00 pana la ora 6.00 ora Romaniei.

Pe durata Telemaratonului se vor primi o multe apeluri de la compatriotii nostri din diaspora, care vor dori sa-si anunte donatiile;  pentru a veni in sprijinul compatriotilor care locuiesc in tari unde nu exista filiale ale Fundatiei, anuntarea donatiilor se va putea efectua la sediile Ambasadelor Republicii Armenia din acele tari.

Daca plata contributiei se efectueaza pana pe data de 20 noiembrie, numele donatorului se poate anunta in timpul Telemaratonului. Pentru cei care doresc sa efectueze donatia chiar in ziua Telemaratonului si nu tin in mod deosebit ca acest lucru sa fie comunicat in timpul spectacolului televizat, va informam ca Ambasada Republicii Armenia va fi deschisa special in acest scop din 25 noiembrie a.c. ora 18.00 pana pe 26 noiembrie ora 6.00, adica pe toata durata Telemaratonului. Puteti contacta Ambasada si telefonic la numerele

021.233.24.52  si  021.233.24.24.

Va mai informam ca, in afara de donatiile efectuate in numerar la Ambasada pentru care veti primi o chitanta, puteti efectua un virament bancar direct in contul Fundatiei Armenia care este

Central Bank of Armenia

Vazghen Sargsyan str. 2,

Yerevan, Armenia

SWIFT : CBRAAM22

Acc No 103003615673 (USD)

cu mentiunea : pentru Telemaraton 2010.

Puteti de asemenea sa efectuati donatiile dvs. in duminicile urmatoare, la sediile parohiilor noastre, persoanelor desemnate, dupa slujba sau la sediul central si la filialele din tara ale Uniunii Armenilor din Romania.

Dragi compatrioti,

Facem un apel intregii comunitati armene din Romania sa participe activ la Telemaraton, astfel incat sa contribuim cu toate fortele la realizarea programului de dezvoltare a patriei noastre ; mentionam ca fondurile colectate anul acesta se vor dirija catre proiectele referitoare la sistemul de irigatii al Nagorno Karabagh si la proiectele de dezvoltare rurala ale Republicii Armenia.

Noi consideram ca dezvoltarea si inflorirea Armeniei si a Nagorno Karabagh-ului sunt niste chestiuni de larg interes pentru toti armenii din Romania si suntem convinsi ca apelul nostru va avea un ecou puternic in constiintele dvs., lucru care se va reflecta in numarul  donatiilor dvs. prilejuite de Telemaraton.

Ambasada Republicii Armenia                      Reprezentanta Fondului Armenia

in Romania                                                            in Romania