Mihai Stepan Cazazian

Telemaratonul Fundației Armenia : Comunicat

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Stimati compatrioti,

Peste putin timp, pe 22 noiembrie a.c., va avea loc la Los Angeles Telemaratonul (teledonul) anual editia 2012 al Fundatiei Armenia; Telemaratonul se va transmite prin satelit prin intermediul posturilor H1 , Armenia TV , Shant si Yerkir Media . Durata Telemaratonului este de 12 ore, de la ora 18.00 pana la ora 6.00 ora Romaniei.

Daca donatia se efectueaza pana pe data de 04.11.2012 , numele donatorului se poate anunta in timpul Telemaratonului. Puteti sa efectuati donatiile dvs. in duminicile urmatoare, la sediile parohiilor noastre, persoanelor desemnate, dupa slujba sau direct mie.

Va mai informam ca puteti efectua un virament bancar direct in contul Fundatiei Armenia care este

Central Bank of Armenia

Vazghen Sargsyan str. 2,

Yerevan, Armenia

SWIFT : CBRAAM22

Acc No 103003615673 (USD)

cu mentiunea : pentru Telemaraton 2012.

 

Dragi compatrioti,

Adresez  un apel intregii comunitati armene din Romania precum si simpatizantilor ei sa participe activ la Telemaraton, astfel incat sa contribuim cu toate fortele la realizarea programului de dezvoltare a patriei noastre ; mentionez ca fondurile colectate anul acesta se vor dirija catre crearea de centre culturale in  Nagorno Karabakh si Republica Armenia.

 

Consider ca dezvoltarea si inflorirea Armeniei si a Nagorno Karabakh sunt niste chestiuni de larg interes pentru toti armenii din Romania si sper ca apelul nostru va avea un ecou puternic in constiintele dvs., lucru care se va reflecta in numarul  donatiilor dvs. prilejuite de Telemaraton.

 

Reprezentantul Fondului Armenia in Romania

Garabet Haciaturian

Date de contact: ghaciaturian@gmail.com , 0726.666827