Mihai Stepan Cazazian

TELEMARATONUL Fundației Armenia

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

                     telethon2023 - Copy

 

Comunicat Fondul Hayasdan

 Stimati compatrioti si simpatizanti,

Peste putin timp, pe 28 noiembrie a.c., va avea loc la Los Angeles Telemaratonul (teledonul) anual, editia 2013, al Fundatiei Armenia; telemaratonul se va transmite prin satelit in toata lumea. Durata telemaratonului este de 12 ore, de la ora 18.00 pana la ora 6.00 ora Romaniei.

Puteti si dvs. sa va alaturati cu donatiile dvs. celor efectuate in timpul Telemaratonului , in duminicile urmatoare, la sediile parohiilor noastre, persoanelor desemnate, dupa slujba sau la sediul central si la filialele din tara ale Uniunii Armenilor din Romania.

Dragi compatrioti si simpatizanti,

Mentionam ca fondurile donate anul acesta se vor dirija catre proiectul autostrazii Vardenis-Mardakert  precum si catre construirea bazinului acoperit de inot care se va construi pentru copiii handicapati mental si fizic ai centrului medical din orasul Gyumri ; va indemnam sa participati cu donatii , dupa puterile fiecaruia , astfel incat sa contribuim cu toate fortele la realizarea programului de dezvoltare a Republicii Armenia .

Consideram ca dezvoltarea si inflorirea Armeniei si a Nagorno Karabakh sunt niste chestiuni de larg interes pentru toti armenii din Romania si ne exprimam speranta ca apelul nostru va avea un ecou puternic in constiintele dvs., lucru care se va reflecta in numarul  donatiilor dvs.

 Reprezentanta Fondului Armenia în Romania