Mihai Stepan Cazazian

TABĂRA “PAȘTELE” ÎN BULGARIA

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

purva koritsa

 

Iubiți credincioși,
Anul acesta, la inițiativa eparhiilor din România și Bulgaria, se organizează în perioada 21-28 iulie tabăra de vară „Paștele” a tinerilor cuprinși între vârstele 6 și 17 ani. Această tabără este o ocazie unică oferită tinerilor pentru a aprofunda cunoștințe de religie și morală, precum și de a-i cunoaște pe compatrioții lor de aceeași vârstă care trăiesc în Bulgaria și în alte țări. Locație se află în stațiunea Ravniste, la 27 de kilometri depărtare de Plovdiv.
Prețul unui bilet este de 105 euro. Drumul copiilor va fi asigurat de către parohii iar Arhiepiscopia va suporta cheltuielile pentru uniforme și pentru activitățile care vor avea loc. pentru siguranța copiilor, este necesar ca fiecare grup de 5 copii să fie însoțit de un părinte și un preot.
Dragilor, vă rugăm să înscrieți copii și tinerii în această tabără care are ca scop cultivarea sentimentelor naționale și religioase.
Vă rugăm, de asemenea, ca în vederea înscrierii să trimiteți poștal sau prin email (arhiepiscopie@armeni.ro) datele copiilor și ale părinților însoțitori.

 

Biroul de presa al Arhiepiscopiei Bisericii Armene din România