Mihai Stepan Cazazian

SUA / Jill Biden a purtat o ținută „Casa Markarian” personalizată, la investirea președintelui

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

JIM LO SCALZO/GETTY IMAGES

Soția lui Joe Biden, Jill Biden, a purtat un mantou și o rochie, marca Markarian, asortate realizate din lână albastru ocean pentru inaugurarea prezidențială din 2021. Look-ul a fost completat de o mască de față Markarian din mătase asortată cu restul ținutei.

Mantoul primei doamne era împodobit cu un guler și manșete de catifea albastru închis. Rochia ei avea, de asemenea, un corset de șifon conic și o fustă în formă de scoică. Pentru a-și completa ansamblul vibrant, a purtat un colier de perle cu cristale Swarovski.

„Culoarea albastră a fost aleasă pentru ca piesele să semnifice încredere și stabilitate”, a declarat un reprezentant al casei de modă, despre aspectul primei doamne, într-un comunicat.

Aspectul lui Jill Biden a fost special conceput de designerul și fondatorul Casei Markarian, Alexandra O’Neill.

Brandul Markarian a fost fondat în 2017 și s-a născut din „dragostea lui Neill pentru romantismul ceresc, cu design atemporal și grație modernă”, potrivit site-ului web Markarian.

Numită după un grup deosebit de strălucitor de galaxii, Casa Markarian combină dragostea Alexandrei pentru romantismul ceresc cu un design atemporal și grația modernă.

Galaxiile Markarian sunt o clasă de galaxii care au nuclee cu cantități excesive de emisii ultraviolete în comparație cu alte galaxii. Astrofizicianul armean Benjamin Markarian a atras pentru prima dată atenția asupra acestor tipuri de galaxii începând din 1963.