Mihai Stepan Cazazian

Scriitorul Ștefan Agopian spulberă calomniile privind paternitatea romanului “Cartea șoaptelor”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

646x404

foto Adevarul

 

Pe data de 12 februarie a.c. Iulian Tănase a initiat pe Facebook o discutie privind rolul pe care l-as fi jucat in calitate de redactor al romanului “Cartea soaptelor”,scris de Varujan Vosganian.Tanase sustine, fara nici o dovada, alta decit o inventata convorbire telefonica pe care ar fi avut-o cu mine, ca as fi rescris romanul cu pricina. Ca sa fie mai interesant, initial nu-mi da numele, cu toate ca oricine ar fi deschis romanul cu pricina ar fi gasit numele meu pe pagina 2, in calitate de lector. Deci nu e nici un secret ca am citit cartea inainte de tiparire.. Rolul meu s-a rezumat la a-i sugera autorului sa faca diverse taieturi in text.Nimic mai mult! Cine cunoaste in ce consta munca de redactare nu va lua in seama astfel de bazaconii!

Ștefan AGOPIAN

PS Ii anunt pe toti cei interesati ca in decursul vremii am fost redactorul tuturor cartilor scrise de V.V., inclusiv a celor de poezie.

One Response to Scriitorul Ștefan Agopian spulberă calomniile privind paternitatea romanului “Cartea șoaptelor”

  1. Liviu Antonesei March 2, 2015 at 11:11 pm

    Stimate Domnule Agopian, ati facut bine ca ati risipit acest zvon, care m atinsese macar putin si pe mine, mai ales ca romanul mi-a placut foarte mult, ba chiar am si vorbit la lansarea acestuia la Iasi. Multmesc pentru aceasta clarificare, care ma linisteste…