Mihai Stepan Cazazian

SEYRAN OHANIAN : NOI POSEDĂM TIPURI DE ARMAMENT LA CARE INAMICUL NICI NU POATE VISA !

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

ministru

 

„Capacitățile de apărare corespunzătoare ale Armatei , sunt destinate pentru rezolvarea unor probleme  globale și nu au fost activate, noi avem armament la care nu am recurs și la care inamicul nici  nu poate visa. Arsenalul nostru se completează permanent, se modernizează ” -a declarat  în timpul emisiunii „Haylur interviu”  a televiziunii publice  a Armeniei, ministrul Apărării al republicii Armenia, dl. Seyran Ohanian referindu-se la acțiunile militare inițiate de Baku la 2 aprilie la frontiera azero-arțahă și la utilizarea de către inamic a armamentului greu.

După cum comunică Panorama.am, șeful autorității de apărare a Armeniei a mai spus cu acest prilej că :„Desigur necesitatea pentru noi tipuri de armament există, și noi acționăm pentru achiziționarea lor”

Referindu-se la mersul operațiunilor, șeful Ministerului Apărării a  subliniat:„Lupta a fost dusă de avangarda Armatei de apărare, de-a lungul  primei linii, pe o adâncime de 2-2,5 km, deplasările efectivelor trupelor nu au antrenat mai mult de o companie. Tanchiștii noștri au luptat exemplar, ei au scos din funcție mai multe tancuri, de cele mai noi tipuri, ale inamicului. Rezultatele excepționale au avut artileriștii noștri distrugând toate coloanele în adâncimea teritoriului inamic, zădărnicind înaintarea lor. Inamicul a încercat pătrunderea pe circa 30 de direcții, însă aceste inițiative s-au dovedit a fi un eșec ”

Vezi interviul integral.