Redactor

Serj Tankian la Sibiu

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Unul dintre cei mai apreciaţi frontmeni ai rock-ului, solistul trupei System Of A Down va concerta pentru prima dată în România, la Sibiu pe 14 august în cadrul primului său turneu solo, Elect The Dead.
Serj va apărea pe scenă alături de o mini-orchestră care se compune din patru viori, patru violoncele şi două cornuri franceze.

Serj Tankian va cînta piese de pe albumul Elect The Dead Symphony un album reinventat şi regîndit pentru o orchestră. Artistul a rearanjat instrumentaţia cîntecelor de pe primul său album, Elect The Dead, astfel încît acesta să poată fi cîntat alături de cei 70 de muzicieni ai orchestrei. Iniţial a redus cîntecele la pian şi voce, apoi le-a reconstruit, adăugînd pe rînd contrabasul, viola, doua viori şi un corn.

“Cu Elect The Dead cerul este limita. Nu există bariere între mine şi ascultători pe acest album. Este mai direct”, spune Tankian. “E eliberator pentru că toate alegerile sînt ale mele. Prin acest album tot succesul său tot eşecul îmi aparţine. M-a făcut să realizez că am o viaţă extraordinară şi că reuşesc să-mi transform o grămadă de vise în realitate”, declară Serj Tankian.

Elect The Dead Symphony este un album distribuit în România de A&A Records/ Warner Music Licensee.

www.alma.ro