Mihai Stepan Cazazian

SEMNAL EDITORIAL / „300 de bancuri cu Radio Erevan”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Pentru toți pasionații bancurilor cu Radio Erevan anunțăm că a apărut cartea „300 de bancuri cu Radio Erevan”, culese și îngrijite de Arsen Arzumanyan.

Începând cu anii ’50, bancurile cu Radio Erevan făceau o adevărată vâlvă atât în URSS, cât și în toate colțurile Europei (în România circulau și bancuri despre actualitatea românească), atingând variate subiecte politice; subiecte legate de dragoste și de relațiile conjugale, printr-un umor pe cât de fin, pe atât de necenzurat; subiecte cotidiene pe variate teme. Originalitatea bancurilor cu Radio Erevan constă în faptul că răspunsurile întrebărilor puse pentru Radio Erevan sunt neașteptate, evazive, echivoce, ambigue, dar și amuzante în același timp.

Această carte este o culegere ce cuprinde cea mai mare parte a renumitelor bancuri cu Radio Erevan. Trăsătura acestei culegeri este faptul că au fost alese cele mai bune 300 de bancuri din multiple surse armenești, rusești și românești.

Dacă doriți să cumpărați cartea, deocamdată îl puteți contacta pe autorul acestei culegeri pe facebook sau la nr. 0736 770-999.

Aceste bancuri nu și-au pierdut nicio clipă actualitatea, ba apar și astăzi altele noi… Vă urăm lectură plăcută!