Mihai Stepan Cazazian

Sebeși Karen Attila, ales în Consiliul de Administraţie al TVR

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

Jurnaliştii Monica Ghiurco şi Karen Sebeși Attila au fost aleşi reprezentanţi ai salariaţilor Televiziunii Române în viitorul Consiliu de Administraţie (CA), în urma scrutinului desfăşurat la sediile TVR din Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara şi Tîrgu Mureş, a anunţat televiziunea publică.

Sebesi Karen Attila a fost crainic-redactor la Radioteleviziunea Română, studioul Cluj, între anii 1991 – 1993. După o perioadă petrecută la mai multe posturi de radio sau în instituţii publice, Sebeși Karen revine în mass-media, ca realizator de emisiuni, la TVR, în perioadele 2005-2007 şi din 2008 până în prezent. Anterior, şi-a desfăşurat activitatea la DUNA TV şi BBC/secţia maghiară, în calitate de corespondent. Karen Sebeși a mai fost membru în Consiliul de Administraţie al SRTv în perioada 2010-2012 şi membru supleant între 1996-2000, 2001-2004, iar în perioada 2006-2010, membru supleant în CA al SRR.

Reamintim că Sebeși Karen Attila este și președinte al sucursalei Cluj a Uniunii Armenilor din România.

„Mă consider sau mi-aş dori să fiu o punte interetnică în SRTV, fiind singurul realizator şi prezentator de emisiuni în limba română, cu un background, matern şi patern, maghiaro-armean. Poate că şi asta mă ajută să văd lumea puţin mai altfel, fără enclavizări, fără bocete gratuite… Pentru mine sunt foarte importante punţile autentice între majoritari şi minoritari. Îmi fac treaba şi ajut cum şi pe cine pot. În plus, aş adăuga că mi se pare foarte importantă prezenţa cât mai accentuată a regiunilor pe canalele Televiziunii Române!” spunea Karen în urmă cu cîțiva ani pe pagina de prezentare a TVR Cluj.

One Response to Sebeși Karen Attila, ales în Consiliul de Administraţie al TVR

  1. Maria Erzian February 27, 2018 at 11:45 am

    Felicitari Karen! Iti doresc mult success si in noua pozitie adiacenta celor de pana acum….mult succes iti doresc…bravo…ABRIS!