Arhiepiscopia Armeana

Scrisoarea de condoleanțe adresată familiei Pârâianu

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

         Suntem profund îndureraţi aflând vestea a trecerii în nefiinţă a distinsului fiu al comunităţii armene din Pitești, mult respectatul scriitor și cercetător Nicolae Pârâianu, care prin truda domniei sale a lăsat  comunității armene din Pitești două cărți: una despre biserică „160 de ani de la târnosirea Bisericii Armene din Pitești 1852-2012”, iar cealaltă se află în curs de editare.

           Suntem adânc încredințați că toți cei care trec pragul vieții pământești trecând la Domnul, la lumina cea veșnică a vieții din ceruri vor rămâne pururea în amintirea celor care i-au iubit. Ei nu dispar din dragostea celor apropiați rămânând prezenți prin amintire și în rugăciune  în toate clipele vieții acestora.

          Ceasul trecerii din această viață a domnului Nicolae Pârâianu a adus umbra  cernită a tristeții  de  necuprins în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut și mai mult, a celor care l-au iubit. Dorim din suflet ca ruga Noastră  să se alăture  tuturor glasurilor care se înalță spre Domnul pentru odihna sufletului domnului Nicolae Paârâianu.

            Împărtăşim durerea familiei Pârâianu, transmitem condoleanţe sincere întregii familii, rudelor, prietenilor.

Dumnezeu să-l odihnească  şi să fie primită în Împărăţia Cerurilor!

Cu părintească dragoste și binecuvântare arhierească,

 Episcop Datev Hagopian

Întâistătătorul Eparhiei Armene din România

Exarh al Eparhiei Armene din Bulgaria