Arhiepiscopia Armeana

SCRISOARE de CONDOLEANȚE a PS Episcop Datev Hagopian, Întâistătătorul Eparhiei Armene din România, Exarhul Eparhiei Armene din Bulgaria, adresată familiei Pungan

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Întristată familie,

Suntem profund îndureraţi aflând vestea trecerii în nefiinţă a domnișoarei Adela Pungan.

          Ceasul trecerii din această viață a Adelei Pungan a adus umbra  cernită a tristeții  de  necuprins în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o și mai mult, a celor care au iubit-o. Dorim din suflet ca ruga Noastră  să se alăture  tuturor glasurilor care se înalță spre Domnul pentru odihna sufletului Adelei.

Suntem adânc încredințați că toți cei care trec pragul vieții pământești trecând la Domnul, la lumina cea veșnică a vieții din ceruri vor rămâne pururea în amintirea celor care i-au iubit. Ei nu dispar din dragostea celor apropiați rămânând prezenți prin amintire și în rugăciune  în toate clipele vieții acestora.

          Mă alătur prin acest cuvânt părintesc durerii voastre cu profundă compasiune. Primiți expresia sincerelor condoleanțe din partea Noastră dar și a conducerii Arhiepiscopiei Armene din România, însoțită de încredințarea dragostei Noastre părintești.

          Ne vom ruga pururi pentru odihna sufletului Adelei, pentru lumina vieții sale în veșnicia dăruită iubitorilor lui Dumnezeu!

          Domnul să vă binecuvânteze ținându-vă tari în rugăciune și nădejde spre a-i fi alături cu glasul sufletului pe calea către fereastra cea luminată a vieții celei veșnice!

          Nu vă lăsați striviți de piatra cea grea căzută pe inimile voastre! Stăruiți în rugăciune pentru sufletul celei plecate la Domnul!

          Veșnica  ei pomenire!

Cu părintească dragoste și binecuvântare arhierească,

Episcop Datev Hagopian

Întâistătător al Eparhiei Armene din România

Exarh al Eparhiei Armene din Bulgaria