Arhiepiscopia Armeana

Scrisoarea de condoleanțe a P.S. Episcop Datev Hagopian, Întâistătător Eparhiei Armene din România, Exarh al Eparhiei Armene din Bulgaria Adresată familiei Mahachian

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

         Suntem profund îndureraţi aflând vestea a trecerii în nefiinţă a celei mai în vârstă  membre a comunităţii armene din Constanţa: doamna Mahachian Siranuş.

            Pe parcursul vieţii sale doamna Mahachian a fost o membră activă a întregii comunităţi armene, participând nunumai la viaţa laică ci şi la cea bisericească din  Constanţă, mulţi ani cântănd în corul bisericii, luând parte la toate activităţile bisericii armene, culturale, teatrale etc.

           Suntem adânc încredințați că toți cei care trec pragul vieții pământești trecând la Domnul, la lumina cea veșnică a vieții din ceruri vor rămâne pururea în amintirea celor care i-au iubit. Ei nu dispar din dragostea celor apropiați rămânând prezenți prin amintire și în rugăciune  în toate clipele vieții acestora.

          Ceasul trecerii din această viață doamnei Mahachian Siranuş a adus umbra  cernită a tristeții  de  necuprins în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut și mai mult, a celor care l-au iubit. Dorim din suflet ca ruga Noastră  să se alăture  tuturor glasurilor care se înalță spre Domnul pentru odihna sufletului doamnei Mahachian Siranuş.

            Împărtăşim durerea familiei Mahachian, transmitem condoleanţe sincere întregii familii, rudelor, prietenilor. Mahachian Siranuş va rămâne vie în memoria tuturor ca o persoană cu calităţi deosebite de om.

           Dumnezeu să o odihnească  şi să  fie primită în Împărăţia Cerurilor!

Cu părintească dragoste și binecuvântare arhierească,

P.S. Datev Hagopian,

Întâistătătorul Eparhiei Armene din România

Exarhul Eparhiei Armene din Bulgaria