Arhiepiscopia Armeana

Scrisoarea de condoleanțe a P.S. Datev Hagopian, Întâistătătorul Eparhiei Armene din România, Locțiitorul Eparhiei Armene din Bulgaria, adresată familiei Alaci

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Îndurerată familie,

          Suntem adânc încredințați că toți cei care trec pragul vieții pământești trecând la Domnul, la lumina cea veșnică a vieții din ceruri vor rămâne pururea în amintirea celor care i-au iubit. Ei nu dispar din dragostea celor apropiați rămânând prezenți prin amintire și în rugăciune  în toate clipele vieții acestora.

          Ceasul trecerii din această viață a lui Alexandru Alaci a adus umbra  cernită a tristeții  de  necuprins în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut și mai mult, a celor care l-au iubit. Dorim din suflet ca ruga Noastră  să se alăture  tuturor glasurilor care se înalță spre Domnul pentru odihna sufletului lui Alexandru.

          Mă alătur prin acest cuvânt părintesc durerii voastre cu profundă compasiune. Primiți expresia sincerelor condoleanțe din partea Noastră dar și a conducerii Arhiepiscopiei Armene din România, însoțită de încredințarea dragostei Noastre părintești.

          Ne vom ruga pururi pentru odihna sufletului lui Alexandru, pentru lumina vieții sale în veșnicia dăruită iubitorilor lui Dumnezeu!

          Domnul să vă binecuvânteze ținându-vă tari în rugăciune și nădejde spre a-i fi alături cu glasul sufletului pe calea către fereastra cea luminată a vieții celei veșnice!

          Nu vă lăsați striviți de piatra cea grea căzută pe inimile voastre! Stăruiți în rugăciune pentru sufletul celui plecat la Domnul!

          Veșnică  pomenire!

Cu părintească dragoste și binecuvântare arhierească,

Episcop Datev Hagopian

Întâistătător al Eparhiei Armene din România

Locțiitor al Eparhiei Armene din Bulgaria