Redactor

Sarbatoarea Nasterii Domnului la Constanta

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Conform traditiei, ajunul Craciunului a debutat cu mult asteptata slujba oficiata la Biserica Armeana din Constanta de parintele nostru P.C. Protoereu Avedis Mandalian. Prezenti am fost noi toti, membrii comunitatii din oras însotiti bineînteles, de juniorii nostrii, pentru ca dupa slujba urma sa vina Mos Craciun, cu daruri mult asteptate de ei, iar ei urmau sa-l întîmpine cu poezii si cîntecele, multe dintre ele chiar în limba armeana, lînga Pomul de iarna decorat în incinta bisericii. A fost frumos, impresionant, chiar si pentru adulti, pentru ca emotiile si bucuria copiilor ni se tranzmit si noua, parintilor sau celor prezenti la eveniment. Apoi dialogul între cei mici, de genul « ?! » « Masina mea sau papusa mea este mai mare » etc, a constituit picanteria evenimentului.
A doua zi, Slujba de Craciun a fost oficiata, asa cum am fost obisnuiti, cu mult har, tot de Parintele nostru, fiind încheiata cu sfintirea apei de Boboteaza, la eveniment fiind prezenta si mass media locala.
Precum fiecare enorias din comunitatea noastra, aceasta prima sarbatoare religioasa a anului, o astept cu multa nerabdare în fiecare an.
Carmen Dropol