Mihai Stepan Cazazian

S-a stins din viață, la Los Angeles, Gaizag Ohanesian

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

img_0394

Cu ocazia împliririi a 50 de ani de activitate a Organizației Raffi, Gaizag Ohanesian a primit placheta aniversară pentru activitatea depusă în cadrul organizației din partea lui Ara Echighian

S-a stins din viață la Los Angeles Gaizag Ohanesian, care timp de mulți ani a fost membru și apoi președinte al Organizației Culturale RAFFI a armenilor originari din România.

Născut în România, Gaizag Ohanesian  nu a uitat locurile unde a copilărit și  învățat contribuind material, de-a lungul anilor, la refacerea unor obiective din patrimoniul  comunității noastre. Astfel el a finanțat refacerea celor două fântâni din curtea mănăstirilor Zamca și Hagigadar și s-a ocupat de trimiterea anual a unor sume de bani pentru nevoiașii din comunitate. A fost activ și în cadrul comunității și Bisericii Armene din California pentru aceasta fiind răsplătit cu Medalia Surp Drtad din partea Sanctității Sale Aram I Catolicos al Marii Case de Cilicia.

Uniunea Armenilor din România transmite sincere condoleanțe familiei precum și Organizației Culturale RAFFI din Los Angeles acolo unde Gaizag  a activat pentru binele armenilor.

Înmormîntarea va avea loc pe 16 septembrie la Los Angeles iar la Clubul RAFII va avea loc o întîlnire în memoria sa.