Redactor

„Revival”un proiect cinematografic despre Arțakh

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Vă aducem la cunoștință noile detalii oferite de regizorul armean, Jivan Avetisyan referitoare la activitatea de filmare a peliculei „Revival”, care initial trebuia să prezinte războiul din aprilie 2016, dar, din cauza recentelor agresiuni, declanșate de alianța azero-turcă împotriva Artsakhului, aceasta va reflecta și evenimentele din toamna anului 2020. În timpul războiului, regizorul a fost în Artsakh și a realizat filmări video de la fața locului, care se vor regăsi, de asemenea, în film.

În același timp vă informăm că acest proiect cinematografic a fost, inclus de ”From the Heart Production” în” Making Category” a Hot Films din California. Informații despre proiectul cinematografic vor fi disponibile pe site-ul oficial, timp de aproximativ un an, pentru a contribui la realizarea acestuia (https://fromtheheartproductions.com/hot-films-in-the-making/).

Potrivit informațiilor transmise de Jivan Avetisyan, bugetul de producție care trebuie acoperit de partea armeană se ridică la 384.470 de USD, o parte din care a fost deja asigurată de Centrul Național al Cinematografiei, iar pentru a aduna restul de 100.000 USD, a început colectarea de fonduri. Astfel, orice doritor să sprijine acest proiect, poate participa la strângerea de fonduri accesând următorul link: www.kickstarter.com/projects/revivalfilm/revival-a-film-by-jivan-avetisyan?ref=project_link și facând o donatie online pentru care, fie va primi un cadou raportat la suma donată sau va deveni producător. În link-ul alăturat, poate fi vizionat showreel-ul autorului: https://www.youtube.com/watch?v=cjkXK1iuh58.

Având în vedere toate acestea, Jivan Avetisyan s-a adresat tuturor doritorilor cu rugămintea de a susține realizarea acestui proiect.