Mihai Stepan Cazazian

Recepție de Ziua Armatei Armene la Ambasada Republicii Armenia

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

La 26 ianuarie, Ambasada Armeniei din România a găzduit o recepție cu ocazia celei de-a 26-a aniversări a Zilei Armatei Armate și a formării Forțelor Armate ale Republicii Armenia. ( 28 ianuarie este Ziua Armatei Armene n.red. )

La recepție au participat reprezentanții ai Ministerului Apărării Naționale și ai Afacerilor Externe din România, PS Episcop Datev Hagopian, Președintele Uniunii Armenilor din România, deputatul  Varujan Vosganian  și alți reprezentanți ai comunității armene.

La începutul evenimentului s-au  intonat  imnurile naționale ale Armeniei și României.

 

 

Ambasadorul Armenei în România, ES domnul Sergey  Minasyan  a declarat în discursul său că forțele armate ale Armeniei au trecut cu succes printr-un  proces de modernizare și întărire a capacității de apărare care garantează existența Armeniei  și Arțakhului. El a subliniat, de asemenea, importanța cooperării militare internaționale pentru dezvoltarea în continuare a armatei armene, exprimându-și speranța în extinderea  cooperării militare și securității armeano-române.

One Response to Recepție de Ziua Armatei Armene la Ambasada Republicii Armenia

  1. Krikor Krikorian January 29, 2018 at 11:36 pm

    Slava si onoare Armatei Republicii Armene care apara granitele tarii si infunta atacurile armatei fasciste a Azerbaijanului care nu vrea sa inteleaga ca Armenia ,Artsakh si Diaspora sunt o unitate indestructibila