Arsen Arzumanyan

REACTUALIZARE LA RECENSĂMÂNT: Verificare absolut necesară dacă vă autorecenzați

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Despre autorecenzarea la Recensământul populației și locuințelor din România am discutat în articolul trecut. Până pe 15 mai, puteți accesa acel link pentru preînregistrare și completare a chestionarului.

După completare, un al doilea aspect extrem de important este verificarea validării recensământului. Inițial am fost anunțați că după un timp (minim o săptămână), trebuie să primim o confirmare de verificare a chestionarului ceea ce însemna validarea/nevalidarea răspunsurilor. În realitate, tot noi vom face acest lucru. După o săptămână de la completare, trebuie să intrăm pe site-ul

https://dovrec.insse.ro/

și, intruducând CNP-ul, să aflăm dacă chestionarul nostru a fost validat sau nu. Adică, în cazul chestionarului validat trebuie să arate astfel:

Dacă chestionarul încă nu este completat sau este completat parțial sau cu erori, va arăta astfel și va trebui completat din nou:

Vă rugăm la toți cei care au completat chestionarele, să le verifice la link-ul https://dovrec.insse.ro/ , după cel puțin o săptămână de la completare, dacă chestionarul este validat sau nu, iar cei care încă nu l-au completat, să se grăbească pentru a avea timp să-l recompleteze în cazul unei erori.

Vă mulțumim!

Arsen ARZUMANYAN

One Response to REACTUALIZARE LA RECENSĂMÂNT: Verificare absolut necesară dacă vă autorecenzați

  1. Turdean Ritta May 16, 2022 at 7:47 pm

    a-si dori sa compltez din nou pentru ca nu s-a finalizat a scris ca-i eroare va multumesc mult |