Arsen Arzumanyan

Proiectele candidaților UAR, sucursala BAIA MARE, pentru alegerile locale 2020: Dl. SORIN GĂDĂLEAN deschide lista

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Sucursala UAR Baia Mare participă la alegerile locale din 27 septembrie 2020, iar lista o deschide dl. Gădălean Silviu Sorin, președintele sucursalei. Dl. Gădălean s-a născut pe 1 ianuarie 1965 în comuna Leca-Sălaj, a crescut la Baia Mare, urmând cursurile Institutului Politehnic din Cluj. În anul 1982, la vârsta de 17 ani a fost arestat de către Securitate, fiind considerat un disident al sistemului comunist și din această cauză nu a terminat facultatea. Dl. Gădălean este președintele sucursalei UAR Baia Mare de la înființarea ei în 2017 și este manager la ASTYF SRL din anul 1993. După înființarea sucursalei, a organizat multe evenimente de promovare a culturii armene. După dl. Gădălean, pe lista candidaților UAR pentru alegerile locale se află Szongott Gabriel.

La întrebarea noastră – „Ce proiecte aveți pentru municipiul Baia Mare?” – dl. Gădălean a prezentat punctele cheie pe care le vor propune dacă Uniunea Armenilor din România va avea reprezentare în Consiliul local:

„În calitate de consilieri vom milita pentru o mai mare finanțare a instituțiilor de artă și cultură din Baia Mare, pentru depolitizarea unora dintre acestea. Vom pune accentul pe tinerele valori artistice ale municipiului, pentru sprijinirea și promovarea lor prin organizarea de expoziții și spectacole ale acestora. Vom cere reabilitarea Teatrului Municipal și o finanțare reală a instituției. Crearea unei galerii de artă deschisă tuturor artiștilor băimăreni. Vom solicita alocarea de spații de lucru adecvate artiștilor din toate domeniile și, mai ales, organizarea de către municipalitate a evenimentelor multiculturale la care să fie prezente toate minoritățile acestui oraș”.

Sloganul armenilor băimăreni este: „VOTĂM ARTA ȘI CULTURA”

VOTAȚI CANDIDAȚII UAR DIN MUNICIPIUL BAIA MARE!