Mihai Stepan Cazazian

Prof. John Bilezikian va primi titlul de Doctor Honoris Cauza din partea UMF “Carol Davila”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

În perioada 29-31 mai 2017, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti organizează cel de-al cincilea Congres Științific cu participare internațională. Prestigioși profesori universitari și cercetători de nivel mondial vor prezenta noutațile din domeniul medical, alături de reputați academicieni și profesori universitari din România.

Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti este una dintre cele mai dinamice si reputate institutii de învățământ superior de profil din România. Prin intermediul proiectelor derulate, Universitatea “Carol Davila” continuă să formeze medici de exceptie si cadre didactice valoroase, care activeaza in cele mai renumite clinici si spitale. Construirea unei comunitati academice bazate pe cunoastere, comunicare, deschidere si eficienta constituie emblema nucleului de educatie universitara medicala.

In cadrul congresului șase personalități din diverse domenii din prestigioase instituții din lume vor primi titlul de Doctor Honoris Cauza din partea UMF “Carol Davila”. Printre cei care vor conferenția la Congres și vor primi acest titlu se află și John P. Bilezikian, profesor de medicină și farmacologie la universitatea Columbia, vicepreședinte al departamentului de medicină pentru educație și cercetare internațională și directorul programului metabolic pentru boli osoase la Centrul medical universitar Columbia.

mai multe informații despre prof. Bilezikian vezi aici