Mihai Stepan Cazazian

PREMIU / LOCUL I pentru FIRMA MADORA CHEMICALS SRL condusă de Radu Auneanu

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

_alt6196

În cadrul celei  de-a XXIII-a editii a Topului firmelor din municipiul Bucuresti organizat de Camera de Comerț a Municipiului București firma MADORA CHEMICALS SRL al cărei președinte este dl. Radu Auneanu  s-a clasat pe locul I la categoria Microintreprinderi /domeniul industrial.

În motivația organizatorilor se spune : Anul acesta vă premiem curajul de a ieși din zona de confort, de a intra în lumea dură a afacerilor, de a vă încăpătâna să rămâneți acolo si de a urca treapta dupa treapta, chiar daca traseul  s-a dovedit dificil.(…) Meritati din plin recunoasterea si aplauzele noastre

Festivitatea de premiere a avut loc la pe 27 octombrie la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental

Totodată pe data de 10 noiembrie va avea loc festivitatea de premiere, la nivel național a firmei MADORA CHEMICALS SRL  care s-a clasat pe locul II la aceeași categorie Microintreprinderi/ domeniul industrial

 firma

 

 

 

firma-2Cîteva date despre firmă :

 

Infiintata in anul 2010, MADORA CHEMICALS SRL este o companie cu capital integral privat romanesc.

Activitatea sa este structurata astfel: productie de: lacuri, baituri, vopsele, sisteme anticorozive, rasini epoxidice etc. , cercetare si dezvoltare de produse noi , consultanta si design amenajari interioare si exterioare rezidentiale si industriale/comerciale , design si productie de mobilier personalizat , servicii profesionale de vopsire industriala , protectie la foc: lemn, metal, beton si textile

Cu aproape un deceniu de experienta, fabrica, situata in Popesti Leordeni, Jud. Ilfov administreaza un portofoliu variat de produse, incepand cu cele clasice, bazate pe rasini sintetice, alchidicem clorcauciuc si epoxidice, continuand cu cele acril – poliuretanice si terminand cu gama de produse bazate pe rasini nanomoleculare. Desi variata, gama de produse nu este destinata comercializarii la raft, productia fiind dedicata nevoilor personalizate ale clientilor nostrii. Astfel cream solutii de acoperire si decorare individualizate, modelate pe dorintele si nevoile beneficiarilor finali.

O alta ramura a activitatii firmei este legata de designul interior. Echipele  specializate formate din arhitecti, proiectanti si personal specializat sunt dedicate fiecarui proiect, astfel incat conceptul sa fie personalizat in functie de necesitatile si de gusturile fiecarui client.

Sectia de vopsitorie profesionala din cadrul fabricii Madora Chemicals beneficiaza de tehnologie de ultima ora si personal specializat pentru fiecare faza a proiectelor. Echipamentele si vopselele special create pentru fiecare client permit finisarea de calitate pentru o gama diversa de materiale printre care: lemn, PVC, materiale compozite, materiale plastice, metal feros si nefereos, sticla, ceramica, piele naturala sau sintetica si lista poate continua.

Reteta succesului acestei firme este o combinatia intre responsabilitate, performanta si inovatie, fiecare lucrare contractata fiind considerata importanta, iar respectul pentru timpul si banii clientilor este vital.

 

http://www.madora.ro/