Redactor

Politologul Stepan Danielyan spune : „Armenia este în criză de valori”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Trebuie să notăm câteva lucruri pentru ca ceea ce trebuie să facem să fie clar. Politologul Stepan Danielyan din Armenia a scris pe pagina sa de Facebook :

„[PM] Nikol [Pașinian] este condamnat să folosească represiunea, iar volumul acestora va crește. Nu are altă opțiune, este o chestiune de viață și de moarte pentru el; [dacă] și-a pierdut puterea, va pierde totul. Și în afară de represiuni, el nu mai are nici un alt instrument pentru a păstra puterea. Totuși, stâlpii săi nu sunt kamikaze ca el, aceasta este slăbiciunea lui.

Noi [adică, Armenia] nu avem societate civilă, susținători ai drepturilor omului și lucruri asemănătoare; balonul lor s-a spart cu mult timp în urmă. Să remarcăm și asta o dată pentru totdeauna.

Situația în care se află acum poporul armean nu este o problemă politică; este o criză de valori, iar soluția nu este în mâinile partidelor politice, ci în arena mișcării publice, care ar trebui să aducă schimbări de valoare prin formularea lor în prealabil.

Să le notăm doar pentru acțiuni viitoare”, a adăugat politologul.

https://news.am/eng/news/712902.html

____________________

STEPAN DANIELYAN
Este președinte al Centrului de Colaborare pentru Democrație. Din 2009 până în 2013 a fost redactor șef al revistei Religion and Society, iar acum este redactor șef al site-ului www.religions.am din 2010.