Redactor

PARTENERIAT. Garry Kasparov vine la București. La ce eveniment este speaker

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 
PARTENERIAT. Garry Kasparov vine la București. La ce eveniment este speaker

PARTENERIAT. Cunoscutul șahist Garry Kasparov va veni în România ca invitat special

al unui eveniment de business.

Considerat cel mai mare jucător de șah al tuturor timpurilor (15 ani consecutivi a fost campion mondial), cunoscut ca un opozant al lui Vladimir Putin, Kasparov vine în premieră la București pentru a participa la o conferință Profit.ro în care va dezvălui secretele unei gândiri strategice în afaceri, ce impact vor avea pentru oameni în scurt timp deciziile politice actuale și cum trebuie să ne folosim concret de tehnologie pentru a avea succes în orice domeniu.

Evenimentul Making the Right Moves Conference, organizat de Profit.ro, va avea loc pe 28 noiembrie.

 

Detalii despre eveniment, program, rezervări și prețul biletelor, AICI.

 

Garry Kasparov, câteva repere:

– a fost campion al Uniunii Sovietice la șah la categori under 18 când avea 12 ani. La 17 ani, era campion mondial la categoria under 20

– a fost cel mai tânăr campion mondial la șah din istorie: a câștigat titlul în 1985, la vârsta de 22 de ani

– în 1991, a început să scrie la The Wall Street Journal (contributing editor). Comentează pe teme legate de politică și drepturile omului.

Kasparov s-a retras din șahul profesionist în 2005 și s-a alăturat mișcării avangardiste pro-democrație din Rusia. În 2012, Kasparov a fost numit președintele Fundației pentru Drepturile Omului, unde i-a succedat lui Vaclav Havel.

Opozant al președintelui Vladimir Putin și confruntat cu perspectiva arestului, Kasparov a părăsit Rusia în 2013 și s-a mutat în New York.

– este frecvent speaker la evenimente de business din toată lumea, pe teme legate de inovație, strategie și limitele minții umane.

– în 2013, a devenit Senior Visiting Fellow la Oxford-Martin School.

– Cartea lui Kasparov – How life imitates Chess este tradusă în 20 de limbi

– în 2015, a publicat volumul Winter is comind: Why Vladimir Putin and the Enemies of the Free World Must be Stopped, o combinație de memorii, istorie și analize ale actualității.

https://www.paginademedia.ro

Kasparov despre folosirea Gândirii Strategice
 
În timpul conferinței, Gari Kasparov va împărtăși publicului opiniile sale despre:
a. Studii de caz asupra succesului pe termen lung al gândirii strategice în afaceri – Boeing și Apple.
b. Strategia politică înseamnă să ne gândim dincolo de titlurile ziarelor și următorul sondaj, la impactul viitor al deciziilor actuale.
c. Progresele tehnologice implică accelerarea procesului decizional la nivel uman. Putem să ne îmbunătățim software-ul uman prin conștientizarea prejudecăților și slăbiciunilor proprii.