Mcrtici Baghdasarian

VIDEO: Olga Ayvazyan – Merci

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

1.  Bună Olga Ayvazyan. În primul rând aş dori să îţi mulţumesc pentru că ai acceptat să ne răspunzi la acest chestionar. Pentru început spune-ne mai multe despre tine.

M-am născut la Erevan în anul 1979. Am studiat  şcoala cu profil de limba engleză după care am absolvit facultatea de drept. Încă de mică mi-a plăcut să cânt. De la vârsta de 13 ani am început să compun iar de la 16 ani am participat la festivalul ” Zartonc ” ediţia 97, de muzică pop, unde am  obţinut locul I. Timp de doi ani am studiat muzica cu compozitorul Robert Petrosyan .  Am participat la mai multe concursuri  muzicale atât în tară cât şi afară.
Din anul 2000 am început să lucrez  pe cont propriu ca şi manager.  Până în prezent am 4 CD-uri şi 5 videoclipuri. Am concertat în diferite ţări din lume în special unde există comunitate armeană: Iran, Egip, Rusia, Franţa, Olanda. În anul 2004 la New York am primit “Big Apple” – premiul pentru discul cu cele mai multe vânzări ale anului.
2.  Ce stil de muzică preferi să cânţi în general?

Gustul meu muzical este uşor diferit de ceea ce se cere la momentul actual dar obişnuiesc să cânt melodii ale artiştilor ca: Christina Aguilera, Beyonce,  Kelly Clarkson.

3.  Povesteşte-ne mai multe despre ultima ta piesă ” Merci “.

Compozitorul versurilor si a melodiei este Vahram Petrosyan iar regizorul Felix Babayan. Filmarile au avut loc la Sevan şi  într-una din cluburile din Erevan. În prezent mă pregătesc pentru noul album. Am mai multe concerte planificate in perioada următoare iar prima oprire este pe data de 7 septembrie la Sankt Petersburg. “