Mihai Stepan Cazazian

O duminică de neuitat

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

IMG_6610

Dumincă 17 iunie, armenii din Bucureşti s-au întâlnit la cu mic, cu mare la o petrecere aşa cum numai armenii ştiu să facă. Organizatorii au descoperit o frumoasă locaţie în afara oraşului, mai exact un complex modern cu terasă, piscină, şi chiar o mică grădină zoo, spre încântarea celor mici. Specialiştii noştri s-au ocupat de prepararea unei cantităţi enorme de Horovaţ armenesc iar, doamnele adus felurite salate tradiţionale, fructe şi prăjituri, totul în acorduri de muzică tradiţională, sonorizarea fiind de asemenea asigurată de organizatori. După nelipsitele dansuri tradiţionale armeneşti, cei mai curajoşi au scăpat de arşiţa zilei înnotând în apa cristalină a piscinei sau întrecându-se în sărituri de la trambulină.     

IMG_6568

IMG_6602

IMG_6616

IMG_6651

Bucatele au fost binecuvântate de P.S. Episcopul Datev Hagopian Arhiepiscopul Bisericii Armene din România şi părintele vicar Bogdan Ezras prezenți la această acțiune.

Având experienţa evenimentelor anterioare, şi de această dată ne-am adunat peste 150 de persoane, am povestit, am dansat, ne-am relaxat, a fost o iniţiativă inspirată, o petrecere reuşită, calde mulţumiri şi felicitări organizatorilor, în speranţa că aceste întâlniri vor deveni o tradiţie în comunitatea noastră.

Paul Agopian

mai multe fotografii pe facebook