Elena Chobanyan

Noul logo al Televiziunii Publice a Armeniei de inspirație rusească?

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

1086460_273072886133518_1638425402_n

noul logo

În ultima vreme la televiziunea Publică din Armenia “H1” s-au făcut reforme. S-a schimbat logo-ul televiziunii, transformându-se de la “H1” în “1”, cabinele, exteriorul televiziunii au devenit mai reci, de ghiață, au apărut noi realizatori de TV, s-au creat noi emisiuni și un nou producător general.

Spre mirarea tuturor, noul producător nu este de origine armeană, ci un domn pe nume Maxim Kiselyov, unul din reprezentanții “Clubului Veselilor și Descurcăreților” versiunea  rusească (“CVD”). Totuși, există o coincidență interesantă: el a devenit producător general după ce președintele Armeniei a declarat, că va adera la Uniunea Vamală ! Ba mai mult, unii susțin, că logo-ul televiziunii “H1”, acum “1”, este o variantă a emblemei  Televiziunii Publice Rusești “ՕPT”.

images

vechiul logo

M. Kiselyov (născut în 1981) nu are mare experiență ca producător. Cu 3 ani în urmă a fost conducătorul echipei “Triod și Diod” a “CVD”-ului din orașul rusesc Smolensk, a fost de asemenea producătorul spectacolului de umor “Râs în orașul mare” transmis la televiziunea “СTС” și, dintr-odată, a devenit producătorul general al Televiziunii Publice  a Armeniei.

Președintele Consiliului de Administrație a Televiziunii Publice a Armeniei, Ruben Djaghinyan a asigurat că  numirea în acest post a fost, doar, o inițiativă  locală și nicidecum venită din afara spațiului armean. !

Păreri pot fi multe și diferite, însă  ce se vede se vede…adică noul logo al postului public armean de televiziune…

Elena Ciobanyan