Mihai Stepan Cazazian

Ne-a părăsit un armean adevărat, BEDROS AHARONIAN

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

Încă o dată vălul tristeții umbrește sufletele noastre,ale armenilor din România! Destinul necruțător, inevitabilul, au făcut ca  astăzi să adăugăm pe lista celor bedros 2plecați dintre noi încă un nume, numele unui armean adevărat Bedros Aharonian.

Membru de vază al comunității armene din Galați s-a ostenit  întreaga viață în slujirea binelui bisericii  și spre folosul comunității armene din Galați dar  și a celei trăitoare pe pământ românesc. Orice crâmpei din viața și strădania sa, orice fărâmă de inițiativă, de faptă și din implinirile sale, cunoscute sau nu, toate acestea pot zugrăvi în mod fidel, simplu și fără putința de a greși, chipul și dăruirea sa față de biserica armeană și față de poporul său, cărora le-a fost slujitor umil, fără simbrie, pe durata întregii sale vieți. Presedinte al Consiliului Parohial Galați, membru al Consiliului Eparhial și al Congresului Eparhial de-a lungul multor ani și-a făcut simțită prezența în toată activitatea acestora datorită înțelepciunii, calmului, priceperii profesionale, dar în primul rând prin strădania de a păstra mereu buna înțelegere și armonia  ca temelie a abordării problemelor care trebuiau soluționate spre binele și folosul întregii comunități și spre păstrarea  bunului renume al membrilor comunității armene din România. Începând din aceste clipe când  Bedros Aharonian, cel plecat la Domnul, începe să adauge zilele și zile noi vieții sale din ceruri vom rămâne pururi îndurerați dar și neobosiți spre împlinirea datoriei noastre de suflet, să ne rugăm pentru sufletul său, pentru odihna sa în lumina cea veșnică a lui Hristos, unde ,,faptele celor vrednici vin după ei,, (Apoc.14,13)

Dumnezeu să-l ierte și veșnică să-i fie pomenirea!

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Bisericii Armene din România

 

20160408_131107

Condoleante

Cu mare regret in suflet am aflat despre trecerea in lumea celor drepti a  fratelui nostru Bedros Aharonian, cel ce a fost un armean cum putini au reprezentat comunitatea noastra.

Consiliul parohial al Parohiei Armene din Iasi, enoriasii, preotul paroh Radu Krikor Holca si dl. Zare Nazaryan transmit sincere condoleanta familiei si celor dragi.