Mihai Stepan Cazazian

Muzicieni renumiți se unesc pentru un CONCERT pentru ARȚAKH ( s-a reprogramat pe 28 octombrie)

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Sebu Simonian, Serj Tankian și alți artiști se unesc pentru a crește gradul de conștientizare și a strânge fonduri pentru Arțakh, într-un concert pentru Pace transmis în direct.

Creative Armenia și Armenian General Benevolent Union (AGBU) găzduiesc manifestarea intitulată Concert pentru Arțakh – un eveniment muzical global care își propune să sensibilizeze și să strângă fonduri pentru Arțakh (Nagorno-Karabakh) și oamenii săi, care continuă să fie supuși bombardamentelor și atacurilor nediscriminate ale forțelor din Azerbaidjan, Turcia și grupuri teroriste.

„Când a izbucnit războiul, a devenit responsabilitatea noastră să adunăm artiștii pentru pace”, a spus Hayk Arsenyan, directorul Departamentului Performing Arts al AGBU. „Acum, vocile acestor muzicieni armeni din întreaga lume și din Arțakh vor rezona cu milioane de oameni pentru a conștientiza lupta din Arțakh pentru pace”.

Concertul va avea loc pe Youtube și Facebook, Live pe 28 octombrie și va fi transmis din Capital Cities (Los Angeles), unde vor cânta Sebu Simonian, Serj Tankian, solistul trupei System of a Down’s, soprana Natalie Aroyan, violonistul Ara Malikian, muzicianul de jazz și folk Arto Tunçboyacıyan, Voices of Artsakh, Areni Agbabian, și alții.

Participați la Concert pentru Arțakh apăsând pe „Going” pe Creative Armenia Facebook Event și alăturați-vă, pe 28 octombrie la ora 11.00 AM Pacific / 2PM EST / EASTERN.

„Este chemarea artiștilor de a-și uni forțele în aceste timpuri și de a deveni o forță creativă pentru Arțakh”, a spus Anush Ter-Khachatryan, Director de programe la Creative Armenia. „Suntem mândri să-i găzduim pe muzicienii noștri din toată lumea, întrucât aceștia sporesc gradul de conștientizare, de colectare a fondurilor și de a crea un spirit pentru Arțakh.”

Creative Armenia, este o fundație internațională de artă pentru poporul armean, care are ca obiectiv de a descoperi, dezvolta, produce și promova talentele autentice.

AGBU, un nume de încredere în întreaga diaspora de peste un secol, a deschis multe uși pentru armenii talentați prin oferte precum burse de artă spectacole la nivel universitar, stagii de vară și programe profesionale, cum ar fi Programul muzical Armenia și Concursul internațional de compoziție Sayat Nova – totul sub egida Departamentului Performing Arts al AGBU, înființat în Statele Unite în 2012 și în Europa în 2016.