Mihai Stepan Cazazian

Mulțumim domnule consul Arsen Mikaelian

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

12366395_543437489147728_3897842385892259126_n

La festivitatea de la Ambasada Armeniei

La Ambasada Armeniei din București a avut loc  o festivitate  cu ocazia încheierii misiunii a dlui. Arsen Mikaelian, consul al Republicii Armenia. La festivitate au participat senatorul Varujan Vosganian, deputatul Varujan Pambuccian, PS Episcop, Datev Hagopian, reprezentanți ai  comunității armene. Domnul Arsen Mikaelian  a activat în cadrul Ambasadei Armeniei  din România,  începînd cu anul  2012,  desfășurînd atît activități curente, ce țin de  specificul  funcției, dar a fost prezent și la manifestările  culturale și spirituale ale comunității armene  din România. Soția lui, Victoria Petrosian avînd o solidă educație muzicală s-a dedicat  activităților  culturale și religioase fiind o voce deosebită, mult apreciată în cadrul comunității. Astfel vocea ei de soprană s-a auzit la Festivalul Strada Armenească, la Concertele  aniversare, ultimul fiind cu ocazia Centenarului Catedralei Armene din București  dar și la serile tematice care au avut loc în cadrul comunității. Domnul consul Mikaelian a fost, de fiecare dată, un bun sfătuitor pentru cei care au solicitat diferite informații și sprijin din partea Ambasadei și, în același timp, foarte apropiat de comunitate. Putem spune că prin prezența sa în mijlocul nostru el a devenit un adevărat membru al acestei comunități.

12376255_942382989130930_784300537876296322_n

La slujba de la Biserica armeană din Pitești alături de soția, Victoria și fiul

IMG_1222

Manifestare culturală la Pitești

timthumb

Ziua Națională a Armeniei sărbătorită la Constanța

La festivitatea de la Ambasadă  au vorbit Excelența Sa Hamlet Gasparian, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Armenia, care i-a înmînat în semn de recunoștiință medalia Vazgen Sargsyan, PS Episcop Datev Hagopian  și senatorul Varujan Vosganian.

Și la sediul Arhiepiscopiei Armene din București  a avut  loc o festivitate  unde consulul  a fost felicitat pentru misiunea sa în România.

Mulțumim  domnule Arsen Mikaelian  și succes în  viitoarele misiuni pe care le veți primi  din partea Armeniei !

 

SONY DSC

Sărbătorirea Primei Republici Armene de la 1918, la Biblioteca Dudian din București.

IMG_4976

depunerea unei coroane de flori la Monumentul Genocidului din București

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comemorare 24 aprilie București

victoria

Victoria Petrosian la concertul aniversar al Catedralei Armene din București