Mihai Stepan Cazazian

MONDEN / Serena Williams și Alexis Ohanian au o fetiță

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 Serena Williams a nascut, vineri, primul sau copil, o fetita.

Williams s-a prezentat de miercuri la Centrul Medical St. Mary din West Palm Beach, Florida, unde ar avea rezervat un intreg etaj doar pentru ea, scrie presa americana.
Fetita are putin peste 3 kilograme si atat ea, cat si Serena se simt bine, informeaza Vanity Fair.
 
Williams este logodita cu co-fondatorul Reddit Alexis Ohanian de la sfarsitul anului trecut. In luna aprilie a anuntat ca este gravida. Ea a povestit atunci ca a aflat de sarcina cu doar doua saptamani inainte sa joace finala de la Australian Open cu sora sa, Venus.
 

Alexis Ohanian  a împlinit 34 de ani, este unul dintre fondatorii rețelei de socializare și știri Reddit și autor de bestsellere. S-a născut în 1983, în cartierul new-yorkez Brooklyn, dintr-un tată de origine armeană – a cărui familie a fugit din Turcia ca să scape cu viață din Genocid, la începutul secolului XX – și o mamă nemțoaică. A absolvit Universitatea Virgina în 2005 și este licențiat în comerț și istorie. Chiar în anul terminării studiilor superioare, alături de colegul său de facultate Steve Huffman, Alexis, pe atunci în vârstă de doar 22 de ani, a făcut lucrul pentru care este cel mai cunoscut și care i-a adus o avere considerabilă – înființarea Reddit.

Într-un timp record, Reddit a devenit unul din cele mai puternice siteuri din Statele Unite, fiind în prezent evaluat la peste 500 milioane de dolari, iar  Alexis și-a câștigat titulatura de ”primar al internetului”, după ce a câștigat mai multe procese privind încălcarea drepturilor de autor. În anii următorii, Ohanian a contribuit la fondarea siteurilor breadpig.com, în 2007, și Hipmunk, în 2010, un celebru motor de căutare pentru planificarea vacanțelor iar în 2013, volumul său ”Without Their Permission: How the 21st Century Will Be Made, Not Managed” a devenit una din cele mai bine vândute cărți din SUA.