Mihai Stepan Cazazian

Mesajul Sfinției Sale Episcop Datev Hagopian, Întâistătător al Eparhiei Armene din România adresat tuturor parohiilor

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

 

Pe 23 noiembrie 2017 va avea loc TELEDONUL anual al Fondului Armenia.

Fondul Armenia a fost creat pentru a concentra potenţialul de donaţii al tuturor armenilor, indiferent de ţara în care trăiesc, către dezvoltarea coordonată, cu scopuri bine stabilite a Armeniei și Arţah-ului (Nagorno Karabakh-ului).

Pentru implementarea programelor sale panarmene, fondul, care este organizat pe principiul unei fundaţii,  a iniţiat din 1996 emisiuni teledon. Teledonul nu este doar un procedeu de colectare de donaţii, ci este un  mijloc de a canaliza eforturile și resursele armenilor din Patrie și din diaspora spre un obiectiv comun – prosperitatea Armeniei și Arţah-ului.

Teledonul se va transmite prin satelit, cablu și internet pentru a fi urmărit de cât mai multă lume. Durata Teledonului este de 12 ore, de la ora 18.00 până  la ora 6.00 ora României.

Vă invit să participați în număr cât mai mare la campania de colectare de donații și la emisiunea teledon din acest an care au ca destinație foraje de adâncime și construirea de noi sisteme de irigație și utilizarea energiei solare, indiferent de suma pe care o puteți dona, pentru că important este, așa cum spunea un băiețel din Armenia care acum câțiva ani a făcut o donație de câțiva dolari, să participăm cu toții la îmbunătățirea nivelului de viață al compatrioților noștri.

Vă rog să efectuaţi donaţiile dvs. în duminicile următoare, la sediile parohiilor noastre, persoanelor desemnate, dupa slujbă.

Donaţiile se vor centraliza la București, la reprezentantul fundaţiei în Romania,  dl.ing.Garabet Haciaturian – telefon 0726.666827, e.mail ghaciaturian@gmail.com,  prin grija căruia vor fi transferate în contul fundaţiei.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Bisericii Armene din România