Mihai Stepan Cazazian

Mesajul de condoleanțe transmis de PS Episcop Datev Hagopian, Întâistătătorul Arhiepiscopiei Armene din România, Casei Regale a României

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

catedrala

Am aflat cu adânc regret vestea trecerii la cele veșnice a Reginei Ana, demna și distinsa regină a inimilor românilor de pretutindeni.
În aceste clipe de grea încercare și de nețărmuită durere care s-au abătut nu doar asupra Casei Regale dar și asupra întregului popor român Vă rugăm să primiți sincerele Noastre condoleanțe și încredințarea profundei compasiuni.
Plecând dintre cei pe care i-a iubit atât de mult Regina Ana va purta spre viața cea veșnică lumina cea strălucitoare a recunoștinței și a respectului neascuns prin care poporul Său, poporul român dorește să răspundă bunătății și demnității unei adevărate regine!
Alături de toți cei aflați în suferința despărțirii ne plecăm , împreună cu întreaga comunitate armeană, frunțile spre rugăciune pentru ca sufletul Reginei Ana să odihnească în pace și lumină.
,,Sufletele drepților sânt în mâna lui Dumnezeu și chinul nu se va atinge de ele,.plecarea lor dintre noi pare un prăpăd, dar ei sânt în pace,,(Înțelep.Sol. 3,1-3)

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Cu aleasă compasiune ,
Pururi rugător pentru odihna sufletului Reginei Ana

 

Aducem la cunoștință enoriașilor parohiilor armene de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Armene din România că, urmare a deciziei PS Episcop Datev Hagopian, Întâistătător al Arhiepiscopiei, luni, 8 aug 2016, la ora 10:00 vor fi oficiate slujbe speciale în toate bisericile Eparhiei Armene. Pentru odihna sufletului regretatei Regine Ana, Cea plecată dintre noi spre viața cea veșnică.
Dumnezeu s-o odihnească în pace!
Veșnică pomenire!

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Armene din România