Arhiepiscopia Armeana

Mesaj adresat de către P.S. Episcop Datev Hagopian cu ocazia alegerilor administrative locale

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Din Catedrala Arhiepiscopală Armeană Sfinții Arhangheli Mihai și Gavriil din București,  binecuvântăm, apreciem și salutăm Uniunea Armenilor din România pentru implicarea activă în alegerile administrative locale care vor avea loc pe 27 septembrie a.c.

În decursul istoriei sale multiseculară comunitatea din România au avut o implicare activă și substanțială în dezvoltarea României în toate planurile.  În sfera politică aceasta a contribuit la întemeierea statelor românești la consolidarea și dezvoltarea acestora precum și la aducerea permanentă a elementelor de modernitate în viața economică, socială și politică a țării.

            Ca două popoare creștine frățești, armeni și românii, trăim și muncim într-o atmosferă de pace, armonie și iubire, fiind un exemplu de conviețuire și de interacțiune benefică pentru fiecare popor în parte.

Salutăm și binecuvântăm pe toți candidații de etnie armeană care în diferite județe, orașe au fost propuși din partea U.A.R. Le dorim succes și victorie candidaților noștri armeni în apropiatele alegeri și îndemnăm pe membrii comunității noastre să aibă o participare activă și să voteze în favoarea acestora. Le urăm tuturor zile senine cu sănătate, ani mulți de activitate prolifică.

Fie ca bunul Dumnezeu să vă aibă în pază și să reverse asupra voastră iubirea și binecuvântarea Sa.

Cu binecuvântare,

P.S. Episcop Datev Hagopian

Întâistătătorul Eparhiei Armene din România

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Armene