Arhiepiscopia Armeana

Masă festivă de Crăciunul armenesc, la București

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Duminică, 15 ianuarie 2023, la sala de festivități din cadrul Hotelului ,,Marshal Garden’’ din București a fost organizată masa festivă de Crăciun de către Arhiepiscopia Bisericii Armene din România, Uniunea Armenilor din România și Parohia Bisericii Armene din București. Au participat în jur de 170 de persoane din cadrul comunității armene din București. Seara a început cu binecuvântarea Preasfințitului Episcop Datev Hagopian, Întâistătătorul Eparhiei Armene din România. La eveniment au fost prezenți E.S. dl. Sergey Minasyan, Ambasadorul Republicii Armenia din România, dl. deputat  Varujan Pambuccian, vicepreședintele UAR, consilieri ai eparhiei și parohiei. În cuvântul său Părintele Episcop a urat un an rodnic, noi proiecte reușite în colaborare cu Ambasada Armeana din București și cu Uniunea Armenilor din România, a vorbit din nou despre situația creată de azeri în Arțakh, de asemenea a menționat următoarele proiecte importante ce se vor derula în acest an.

La petrecerea de Crăciun a dansat ansamblul de dansuri ,,Vardavar’’ (coregrafia  Bela Martikian), si a cântat corul „Ani” al Arhiepiscopiei Armene (dirijor Armine Khachatryan), iar la final a fost organizată o tombolă cu premii. A fost o seară plină de voie bună și distracție maximă.

Mulțumim tuturor participanților, organizatorilor și persoanelor împlicate. Mulțumim comitetului de femei din București.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Armene din România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *