Eduard Antonian

LUPTÃTORII (Juniori) ARMENI CAMPIONI MONDIALI LA BUCUREŞTI

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

 

Între 23 şi 31 iulie Bucureştiul a fost gazda Campionatului Mondial de Lupte pentru Juniori desfăşuratla Sala Polivalentă.

Avînd tradiţie înArmenia, luptele (ca şi halterele, şahul ori boxul) practicate de valoroşii sportivi armeni au adus nenumărate medalii ţării. Renumiţi la nivel mondial pentru combativitatea şi tenacitatea lor, luptătorii armeni sosiţila Bucureştipentru a participa la această ediţie a Campionatului Mondial pentru Juniori, nu şi-au dezminţit renumele. Încleştările dure, meciurile frumoase la care au participat aproximativ 600 de luptători, dominate de fair-play  au adus armenilor 3 victorii şi medalii. Astfel, la categoria50 kgRudik Mkrtchyan a obţinut medalia de bronz. Campioni en-titre au fost la categoria66 kg– Narek Khachatryan şi Rafik Manukyan (la categoria74 kg), care au cucerit medalia de aur, învingandu-i in finală pe iranianul Abdouli şi respectiv pe gruzinul Datunashvili, urcînd pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Felicitări sportivilor armeni pentru frumosul lor palmares şi pentru efortul depus la răspîndirea prestigiului Armeniei în lume!

EDUARD ANTONIAN

One Response to LUPTÃTORII (Juniori) ARMENI CAMPIONI MONDIALI LA BUCUREŞTI

  1. Krikor August 2, 2011 at 6:42 am

    Intai shahul si acum luptele. Mari victorii considerand ca tari mult mai mari nu au reusit aceaste rezultate.
    BRAVO ARMENIA