Mihai Stepan Cazazian

LOS ANGELES | „SoCal Armenian Radio” prezintă emisiunea  „Let’s Talk, with YElena Chobanyan”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Recent, la Los Angeles s−a lansat o nouă emisiune radio intitulată  „Hai să vorbim, cu YElena Chobanyan” („Let’s Talk, with YElena Chobanyan”).

Începând din 29 decembrie 2021, miercuri seara de la ora 21:00, radioul SoCal Armenian din Los Angeles a lansat o nouă emisiune radio intitulată „Let’s Talk, with YElena Chobanyan”. Jurnalista YElena Chobanyan  dezvăluie subiecte și teme importante din domeniul științei, psihologiei, politicii, culturii, educație, turismului, afacerilor, intervievând specialiști din diferite domenii.

Vorbitorii sunt experți în afaceri, psihologie, mass-media, politică, medicină, astrologie, artă,  persoane binecunoscute care urmăresc evenimentele armenești și mondiale, și sunt deschişi să-și spună părerea.

Despre SoCal Armenian

Radioul SoCal Armenian emite pe 95.5HD3 în Los Angeles, împreună cu Radio KIRN 670AM (radioul care deservește comunitatea irano-americană şi este singurul post de radio vorbitor de persană cu licență FCC pe unde radio din SUA, difuzând 24 de ore/zi și disponibil în streaming și prin podcast).  Podcast-urile disponibile pe www.socalarmenian.com transmit un mix amplu din zona culturală și opinii, prioritatea fiind acordată vieții armenești, politicii, evenimentelor, problemelor  sociale, medicale, educaționale și științifice ale diasporei armene și nu numai.

„Mă numesc YElena și sunt journalist-autor. Din 2013 realizez programe radio și TV pentru mass media din Armenia… și nu numai. M-am dedicat să ofer oamenilor dezbatri  pe diferite teme, analize. Având, de asemenea, experiență şi masterat în relații internaționale (MA), m-am conectat cu diferiți specialişti din zona științelor politice pentru a înțelege ce se află în spatele multor probleme. Bineînţeles, încă nu am reuşit să împlinesc toate acele visurile ambiţioase pe care le aveam înainte de războiul teribil din Arţakh şi pierderea vieţilor  celor dragi, dar printr-o luptă şi răbdare imensă voi reuşi… sper. Important este să ne amintim, că succesul se obține prin colaborare, ajutându-ne unul pe altul.”

Rămâneți la curent cu radioul SoCal Armenian 95.5 FM HD3!