Mihai Stepan Cazazian

LOS ANGELES | Câteva din emisiunile „Let’s Talk, with YElena Chobanyan”, de la radio „SoCal Armenian”

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

La începutu anului anunțam că  radioul SoCal Armenian din Los Angeles a lansat o nouă emisiune radio intitulată „Let’s Talk, with YElena Chobanyan”. Jurnalista Elena Chobanyan  urma să prezinte subiecte și teme importante din domeniul științei, psihologiei, politicii, culturii, educație, turismului, afacerilor, având ca invitați specialiști din diferite domenii.

Iată câteva din interviurile realizate, dacă doriți să ascultați.

YElena Chobanyan a discutat cu renumitul filosof, psihiatru, medic și autor american Dr. Radymond Moody, cel mai cunoscut pentru cărțile sale despre viața de apoi:

Precum şi cu violonista Asya Anisimova, care a povestit despre concertele sale în Armenia şi străinătate:

dar şi cu profesoara de la Universitatea Brusov din Erevan, politologul Ani Yeghiazaryan, care a vorbit despre războiul izbucnit în Ucraina şi alte teme:

Emisiunile şi interviurile sunt în limba armeană şi engleză. Să reamintim că radioul SoCal Armenian emite pe 95.5HD3 în Los Angeles, împreună cu Radio KIRN 670AM (radioul care deservește comunitatea irano-americană şi este singurul post de radio vorbitor de persană cu licență FCC pe unde radio din SUA, difuzând 24 de ore/zi,  disponibil în streaming și prin podcast).  

Podcast-urile disponibile pe www.socalarmenian.com 

(https://www.facebook.com/socalarmenian) transmit un mix amplu din zona culturală și opinii, prioritatea fiind acordată vieții armenești, politicii, evenimentelor, problemelor  sociale, medicale, educaționale și științifice ale diasporei armene și nu numai.