Mihai Stepan Cazazian

Liviu Merdinian consilier local al municipiului Constanța

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

24 din 27 de consilieri sunt prezenți la şedinţa de CL, de azi. Proiectul de hotărâre nr.2, privind validarea în funcţia de consilier local a lui Liviu Merdinian a fost aprobat în unanimitate de voturi, acesta depunând jurământul în aceste momente.

Consiliul Local Municipal Constanţa l-a validat, luni 27 noiembrie, în funcţia de consilier local pe medicul Liviu Merdinian. Acesta are 38 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Drept urmare, în cadrul şedinţei de ieri, acesta a depus jurământul de credinţă.

Liviu Merdinian se afla pe lista de supleanţi a PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanţa. El l-a înlocuit în funcţie pe social-democratul Mircea Dobre, care şi-a pierdut mandatul deoarece a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate.

La şedinţa de luna trecută, aleşii locali din cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa au votat proiectul de hotărâre ce viza declararea vacantă a unui loc de consilier local, ca urmare a unei sentinţe a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie rămasă definitivă.

Mai exact, era vorba despre locul ocupat de Mircea Dobre, social-democratul fiind declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate încă din anul 2013.