Mihai Stepan Cazazian

Litoral tv și emisiunea “Povești de succes” au premiat excelența.

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Share

Image (6)

Cu prilejul aniversarii a doi ani de la înfiintarea postului Litoral tv, Sonia Enache realizatorea emisiunii “Povesti de succes” ,alaturi de Lavinia Siclitaru,Enache Tusa si Silviu Calota ,a fost gazda unei Gale aniversare,in cadrul careia 43 de personalitati ale vietii publice romanesti au fost distinse  cu premiul de excelenta, acordat de Trustul de presa Litoral tv si radio CFM. Desemnarea celor 43 de personalitati premiate s-a facut in urma unui sondaj de opinie si a unor demersuri  jurnalistice efectuate de realizatoarea emisiunii.Printre  personalitatile  premiate s-au numarat  marele artist Gheorghe Zamfir, Dan Matei Agaton, fostul ministru al  turismului,actrita Ileana Ploscaru, Doina Pauleanu critic de arta, director al Muzeului de arta Constanta. Festivitatea de decernare a premiilor s-a desfasurat in foaierul Teatrului de Stat Constanta.

Gala a fost transmisa pe postul Litoral tv sambata 25 ianuarie. Printre premianți s-a numărat și  Anaid Tavitian, consultant artistic al Teatrului de Stat Constanta.

Duminica, 26 ianuarie Manuela Moldoveanu realizatoarea emisiunii “Povestea succesului” de la Antena Constanta, a avut ca invitat pe Anaid Tavitian consultant artistic al Teatrului de Stat Constanta.

Felicitări Anaid !